Εξοπλισμός

Στο χώρο μας θα βρείτε, εκτός από ένα φιλικό περιβάλλον, τους ανθρώπους που θα σας κατατοπίσουν πάνω σε θέματα όπως: Εξωτερικά κουφώματα PVC, Αλουμινίου, Θωρακισμένες, Εσωτερικές Πόρτες, Έπιπλα κουζίνας, Παιδικά ...

Κατασκευές

Στόχος μας της εταιρείας μας είναι η κατασκευή και ολοκλήρωση οικοδομικών έργων αρίστης ποιότητας, σε προκαθορισμένα κοστολόγια και χρονοδιαγράμματα. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να παραδώσει το χώρο «με το ...

Ανακαινίσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των ανακαινίσεων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Βασική αρχή της εταιρίας μας είναι η συνεργασία με τον ιδιοκτήτη σε όλο τα στάδια των εργασιών ώστε ...

http://arbihome.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/332571slide01.jpg
http://arbihome.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/682497slide02.jpg
http://arbihome.gr/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/198702slide03.jpg
News Image

Εξοπλισμός

Στο χώρο μας θα βρείτε, εκτός από ένα φιλικό περιβάλλον, τους ανθρώπους που θα σας κατατοπίσουν ...

News Image

Κατασκευές

Στόχος μας της εταιρείας μας είναι η κατασκευή και ολοκλήρωση οικοδομικών έργων αρίστης ποιότητα...

News Image

Ανακαινίσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των ανακαινίσεων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. ...

Εταιρικό Προφίλ

E-mail Εκτύπωση PDF

arbihome

Η Arbi Home ιδρύθηκε στις αρχές του 1997 στις Σέρρες από ανθρώπους με πολυετή πείρα στον χώρο της οικοδομής και της παρεχομένης υπηρεσίας σε αυτήν.

Το σκεπτικό της ίδρυσης της ήταν να προσφέρει στην αγορά και στον χώρο τόσο της κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης ποιοτικά και πρωτοποριακά προϊόντα.

 

Στο πλαίσιο αυτό ερευνά καθημερινά τόσο την διεθνή όσο και την εγχώρια αγορά αναζητώντας και επιλέγοντας προϊόντα και λύσεις υψηλών προδιαγραφών.Η Arbi Home έχοντας υπόψη της το κενό που υπήρχε στην συνέπεια την ενημέρωση και την χαμηλή ποιότητα της παρεχομένης υπηρεσίας στον χώρο της οικοδομής εν γένει έθεσε ως πρωταρχικό στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη, με τον οικονομικότερο τρόπο.
arbihome
Για τον σκοπό αυτό από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της όλα τα προϊόντα τα οποία εκθέτει στον εκθεσιακό της χώρο καλύπτονται από διεθνής προδιαγραφές ποιότητας και υποστηρίζονται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό.
Το έμπειρο προσωπικό και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της μελετούν, σχεδιάζουν και προτείνουν λύσεις βάσει των ξεχωριστών αναγκών του κάθε σπιτιού.
Η Arbi Home είναι η πρώτη εταιρεία (τουλάχιστον για το N. Σερρών) που έκανε πράξη την ολοκληρωμένη λύση στον χώρο της οικοδομής.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Εξωτερικά κουφώματα συνθετικά σε όλους τους χρωματισμούς  και ειδικών προδιαγραφών καλύπτοντας όλες τις ανάγκες θερμοηχομώνωσης και αισθητικής χωρίς αρχιτεκτονικούς  περιορισμούς  finstral ag και rehau.
Αίθριες κατασκευές.
Ρολά συνθετικά-αλουμινίου-ηλεκτροκίνητα και χειροκίνητα.
Αντικοινωνικές σήτες όλων των κινήσεων και χρωμάτων.
Εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή όλων των χρωματισμών και κινήσεων της Elvial
Γκαραζόπορτες ασφάλειας τόσο για κατοικίες όσο και βιομηχανικά όλων των τύπων καθώς και προστατευτικά ρολά (δικτυωτά) για επαγγελματικούς χώρους.
Θωρακισμένες πόρτες ασφάλειας με διάφορα επίπεδα κλειδώματος και ποικιλία επενδύσεων εσωτερικές πόρτες κλασικές αντιγραφικές, χειροποίητες,  και μοντέρνες  με ειδική κάσα αλουμινίου.
Έπιπλα κουζίνας κλασικά και μοντέρνα με εξειδικευμένους μηχανισμούς κίνησης καθώς και ηλεκτρικές συσκευές.
Ντουλάπες ανοιγμένες και συρόμενες σε ελεύθερες διαστάσεις ενώ η διαρρύθμιση τους γίνεται βάσει των αναγκών του κάθε χώρου.
Σχεδιασμός και κατασκευή βεστιάριων.
Παιδικά δωμάτια σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.
Τζάκια.
Ψευδοροφές- γυψοσανίδες ,ξηρά δόμηση.
Έπιπλα κατοικίας.
Πλακίδια δαπέδων και μπάνιων.
Είδη υγιεινής-έπιπλα μπάνιων.
Δάπεδα Laminate όλων των κατηγοριών και χρωματισμών.
Δάπεδα  και σκάλες μαρμάρινα
Εσωτερικές ξύλινες  σκάλες.
Σκάλες οροφής.
Υαλοπετάσματα και συρόμενες γυάλινες προσόψεις καταστημάτων και κατοικιών.

Βρίσκεστε Εδώ: Εταιρικό Προφίλ